Impression Heart Times Event

Analytisch denken vanuit het hoofd en actie nemen vanuit de buik in een wereld vol deadlines, kpi’s, executive decisions en wars for talent… De druk stijgt alsmaar….

Gelukkig is er een extra dimensie die dé vonk in petto heeft waar we zo hard naar hunkeren: het hart. Van daaruit kan je verbinden met jezelf, je omgeving en de wereld om te ontdekken dat het leven wervelender, kleurrijker en indrukwekkender is dan je ooit had kunnen denken.

Wij konden het aan de levende lijve ondervinden tijdens het Heart Times Event van Organisations of the Future met hedendaagse helden als Wouter Torfs, Frans Colruyt en Marc Gafni on stage. Een unieke beleving met maar liefst 450 enthousiastelingen die de moed hadden om op een diepe, liefdevolle en bewuste manier met elkaar te verbinden. Waw!!

Onze allergrootste droom is om met Four Dimensions de weg naar het hart in de bedrijfswereld verder te ontdekken en onze klanten en medewerkers daarin mee te nemen zodat iedereen en elk bedrijf zijn of haar unieke bijdrage in deze wereld ten volle kan laten stromen.

Dankjewel #organisationofthefuture!!! See you next year!

https://www.ootf.be/